Airco afvullen / airco vullen en onderhouden bij Gejo Autoservice.
De airconditioning in de auto is bijna niet meer weg te denken. Jaarlijks groeit het aantal auto’s met airco nog steeds. Intussen is een groot deel van de personenwagens en een toenemend deel van de bedrijfswagens met airconditioning uitgerust. Met onze Airco Service houdt u uw airco in topconditie!

Onderhoud voorkomt defecten.
Een airco is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Dit middel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in warme maanden, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan.

Werkt uw airco niet goed meer of wilt u uw airco graag laten onderhouden?
Gejo Autoservice is u graag van dienst. Onze werkplaats is uitgerust met professionele airco serviceapparatuur en tevens zijn wij in het bezit van het verplichte F-gassen certificaat om voertuig aircosystemen te mogen ledigen en vullen met koudemiddel.

De kosten van een airco onderhoudsbeurt inclusief volledig afvullen van het aircosysteem met koudemiddel zijn vanaf € 90,00 (EX-BTW)
De airco-onderhoudsbeurt bestaat uit: legen systeem - vacumeren - lektest - druktest - hervullen met juiste hoeveelheid koudemiddel.

Maak eenvoudig via ons contactformulier een afspraak of telefonisch via tel. 06 29626265. Wilt u dezelfde dag nog geholpen worden neem dan gerust telefonisch contact op, vaak kunnen wij u dezelfde dag nog van dienst zijn.